29/5/2022 Tips voor paardenraces en beste weddenschappen – Wellington, Wellington Cup-dag

ali mohamed
2022-06-25T13:04:03+00:00
Sports
ali mohamed10 June 2022Last Update : 2 years ago
29/5/2022 Tips voor paardenraces en beste weddenschappen – Wellington, Wellington Cup-dag

Voor Wellington is zondag een bumper 8-racekaart neergezet, met als kop de Wellington Cup (1700 m), een Big Dance-kwalificatiewedstrijd. Het is mooi weer, de baan is zwaar (10) en de rail ligt voor het hele circuit in de juiste positie.

Wellington Cup : Bekijk het veld en de kansen voor de Wellington Cup

2952022 Tips voor paardenraces en beste weddenschappen – Wellington Wellington - economystep

BEKIJK LIVE RACEN OP tabblad

Race 1. (11:25) Lss Slotenmaker & Beveiliging Mdn 900m

* Bovenstaande aanbiedingen zijn mogelijk alleen beschikbaar voor geselecteerde klanten.

Steun me

6 Ongelijkheid (Zet nu in:$ 1,85) lijkt geschikt voor de 900m jump/run-opstelling voor Team Curtis. Leidde de laatste start in Goulburn in een sterk tempo en leek de winnaar voor een flink stuk, maar kreeg net de wankelen laat toen hij derde werd. Vorm eruit is goed geweest, hij zal op het konijn zijn en moeilijk te verslaan blijken te zijn.

Gevaar

11 Schitterende juffrouw (Zet nu in:$ 4,20) is de enige andere bedreiging. Tracey Bartley heeft een jeugdige getraind die één openbare rechtszaak heeft gehad, die kwam op de Synthetic in Randwick, waar ze leidde en laat werd neergehaald, maar schijnbaar goed bewoog, en ze lijkt inderdaad op de 900 m springen / rennen van Wellington-pakken.

Wilde gok

8 Oakfield Hibiscus (Zet nu in:$ 6,00) is een dochter van Epaulette die debuteert voor Damien Lane. Ze had een zomervoorbereiding van twee proeven zonder een run. Spelt en liep in een proef in Newcastle, waar ze op snelheid was en redelijk goed bewoog. Betwijfel of ze de eerste twee verslaat, maar loopt desondanks goed.

Race 2. (12:00) Wellington Sand & Gravel Mdn 1100m

* Bovenstaande aanbiedingen zijn mogelijk alleen beschikbaar voor geselecteerde klanten.

Steun me

11 Love Marilyn (Zet nu in:$ 2,25) bovenop. Stephen Jones heeft een merrie getraind die de wereld niet helemaal in vuur en vlam heeft gezet in zeven carrière-uitjes, maar dit ziet er een vrij magere meid uit. Ze was de vorige keer op snelheid in Armidale en vocht vrij goed weg toen ze vijfde werd. Vanaf gate één denk ik dat ze zal leiden en een jockey-upgrade krijgt IMO in Rory Hutchings.

Gevaar

10 Couture (Zet nu in:$ 3,90) is een belangrijke bedreiging. Eerste run voor Peter Stanley nadat hij voorheen bij Jim McMillan was. De laatste run kwam op 19 februari in Orange over de mijl toen de snelheid in de buurt was en vocht goed weg om als vierde te lopen. Frisse benen terug naar 1100m voor de nieuwe stal, het is een dunne race, dus hij dwingt respect af.

Wilde gok

17 galerijen Supreme (Zet nu in:$9.00) is een knock-out hoop. Ze verloor het konijntje bij Gilgandra de laatste start uit het oog en was nooit echt een factor, maar was pas laat in het stuk solide. Dat was haar eerste run in meer dan een jaar, dus mogelijk het tweede syndroom? Zo niet, dan zit ze in de mix als een bedreiging.

Race 3. (12:35) Quain’s Liquor Mdn Plate 1400m

* Bovenstaande aanbiedingen zijn mogelijk alleen beschikbaar voor geselecteerde klanten.

Steun me

12 Zippy Power (Zet nu in:$ 1,90) moet gewoon Wellington afhandelen en hij zal winnen. Protectionistisch merrieveulen dat hervatte in Tamworth, waar ze een beetje platvoetig was toen de sprint doorging nadat ze wijd had gezeten zonder dekking, maar vrij sterk oppikte toen ze tweede werd na Mysterious Lady. Goed getekend, dun ras… ziet er uit voor het oprapen.

Gevaar

11 Mijn Khaleesi (Zet nu in:$ 3,30) heeft een paar kansen gehad om de maiden tag te breken, maar hoewel ze niet heeft gewonnen, zijn haar inspanningen behoorlijk solide geweest. Hij liep meer dan 1450 m in Muswellbrook en was goed laat vanaf de achterkant na een goede start te hebben gezien. Als ze binnen bereik is, is ze gevaarlijk.

Wilde gok

4 McLellan (Zet nu in:$ 4,40) is niet ver van een eerste overwinning. Verre van schande in een nederlaag in een meisje tijdens het Scone Carnival voordat hij naar Dubbo ging, waar hij net niet op snelheid was en behoorlijk goed wegvocht in de nederlaag. Hij zal spoedig een meisje winnen. Ik weet niet zeker of hij hier is, maar hij is een must voor exoten.

Race 4. (13:10) Wellington Soldiers Mem. (C1) 1400m

* Bovenstaande aanbiedingen zijn mogelijk alleen beschikbaar voor geselecteerde klanten.

Steun me

3 Laat me je liefde zien (Zet nu in:$ 1,50) ziet er een slim merrieveulen uit voor Kris Lees. Kort geprijsde uitverkorenen bij het hervatten in een Mudgee-meisje en ondanks een paar nerveuze momenten, toen ze eenmaal heldere lucht had, ging ze weg en ze was mijlen te goed voor hen. Op 1400m blijven lijkt een potentieel negatief punt, maar ze heeft een vleugje klasse op deze.

Gevaar

8 Starlink (Zet nu in:$9.00) heeft een winnende vorm gevonden… kan ze die vasthouden? Market wilde haar met vertrouwen hebben tijdens het racen in een Gilgandra-meisje waar ze een mijl uit haar grond kwam, maar hard oppakte en de laatste paar stappen maakte om te winnen en goed te winnen. Dat was 1280m en buiten de overwinning, 1400m hier is ideaal, en komt ruim binnen na de claim.

Wilde gok

7 Oakfield Warpaint (Zet nu in:$ 13,00) is een door Damien Lane getrainde ruin die hervat. Deze vierjarige is de eerste die sinds 14 februari niet meer heeft geracet in Scone over een hoogte van 2200 meter en een vermoeid paard achter Fox Beat. Hervat zonder proces, maar 1400m vers zegt me dat hij klaar is om te gaan.

Race 5. (13:45) Glen Gallic Stud (Bm58) 1100m

* Bovenstaande aanbiedingen zijn mogelijk alleen beschikbaar voor geselecteerde klanten.

Steun me

2 Ankerpunt (Zet nu in:$ 3,80) is in zeer goede staat teruggekeerd voor Sam Kavanagh. Een beetje kwaliteit over de verse overwinning van het meisje in Muswellbrook voordat hij naar Tamworth ging, waar hij zijn lef uitprobeerde, maar niet helemaal voorbij een handig paard in Sharkim kon komen. Dat formulier leest heel goed voor een 58 in Wellington. Moeilijk te verslaan.

Gevaar

6 Kwestie van factor (Zet nu in:$ 4,60) lijkt de enige andere winnende dreiging. Haar twee runs terug van een pauze waren redelijk goed. Ze trok een frisse blik bij Cowra voordat ze naar Canberra ging, waar ze bijna als laatste in de run terugkwam en laat goed was in een solide prestatie. Als de binnenpoort wordt gebruikt om te profiteren, zal ze behoorlijk gevaarlijk zijn.

Wilde gok

Snel rennen 1100m waar ik wel van hou 11 tepel (Zet nu in:$ 20,00). De laatste keer dat ze meer dan 1200 meter liep op Gilgandra, waar ze een beetje enthousiast werd in de run en de race niet helemaal kon afmaken. Een meer echt tempo hier zou bij haar moeten passen en haar beste is goed genoeg om een ​​eerste vier dreiging te zijn.

Race 6. (14:20) The Wash Shed Wellington-Bm58 1100m

* Bovenstaande aanbiedingen zijn mogelijk alleen beschikbaar voor geselecteerde klanten.

Steun me

Ik waag het erop 4 Mijn Belladonna (Zet nu in:$ 3,50), die hervat voor Kristen Buchanan. Deze merrie is de eerste die sinds 7 februari niet meer heeft gereden in Muswellbrook, toen vier wijd voor de reis in totaal vergeven. Ze is behoorlijk goed uitgeprobeerd in Randwick en vanaf de poort, ze krijgt de leiding over de race en is moeilijk te verslaan.

Gevaar

3 Korte verklaring (Zet nu in:$ 2,25) kan een grote verbetering zijn. Ik zat de vorige keer op haar rug op een snelweg bij Hawkesbury, maar ze had het echt moeilijk in de omstandigheden achter Hardware Lane. De vorige vorm was redelijk goed en terug naar dit soort race, haar beste is duidelijk goed genoeg om gevaarlijk te zijn.

Wilde gok

9 Strenge beer (Zet nu in:$ 9,50) past in een dunne race als deze. Damien Lane trainde een ruin die meer dan 1000 meter liep in Port Macquarie, de vorige keer toen een grote prijs, maar eigenlijk niet al te slecht was in een nederlaag achter Zoom Outcome in een gebundelde finish. Die vorm leest solide genoeg voor een race als deze.

Race 7. (14:55) Kfc Wellington & Forbes (Bm66) 900m

* Bovenstaande aanbiedingen zijn mogelijk alleen beschikbaar voor geselecteerde klanten.

Steun me

1 Ik ben Capitan (Zet nu in:$ 3,60) heeft een beetje over deze re-klasse. Het is maar waar hij is. Hij heeft al twee weken niet meer geracet sinds hij over 1200 m racete op Gilgandra, waar hij een slechte run achter de snelheid had en het niet helemaal kon afmaken. Terug naar 900m en een behoorlijk stuk terug in helling/diepte, spreekt hij zeker aan.

Gevaar

5 Moetta (Zet nu in:$ 3,10) heeft een aantal zeer sterke vormlijnen om haar heen om dit een schok te geven. Ze heeft niet meer geracet sinds 4 april toen ze op snelheid meer dan 1000 meter was in Scone en ze deed haar best. Kon het gewoon niet helemaal afmaken als vierde. Frisse benen en terug naar 900m, er lijkt een duidelijke intentie te zijn.

Wilde gok

7 Ik hou van Lucy (Zet nu in:$ 3,10) is een door Team Curtis getraind merrieveulen dat hervat. Heeft sinds 3 februari niet meer geracet in Gosford toen ze worstelde om haar voeten op te tillen en als laatste eindigde. Interessant dat ze zonder proces hervat, maar de 900m hier pakken en stabiel hebben een goed record als ze naar dit deel van de wereld reizen.

Race 8. (15:35) Wellington Cup 1700m

* Bovenstaande aanbiedingen zijn mogelijk alleen beschikbaar voor geselecteerde klanten.

Steun me

5 Sibaaq (Zet nu in:$ 3,20) een pak slaag zou moeten krijgen voor Annabel Neasham. Het Australische debuut maakte een paar weken geleden aan de Gold Coast op meer dan 1400 meter hoogte, waar hij veel werk deed op de flanken en hoewel hij laat geen benzinebonnen had, bleef hij de lijn vinden als tweede na een in vorm Seleque. Hij was effectief op dit afstandsbereik tijdens het racen in het VK, dus hij is fitter en hoger qua afstand, hij is de pony om op te wedden.

Gevaar

3 Major Artie (Zet nu in:$ 4,80) is een door WaterBott getrainde galloper die hier komt winnen na een sterke overwinning een paar weken geleden op Eagle Farm. Hij werd in de gewichten gegooid en werd positief gereden door Du Plessis om op snelheid te zitten en hoewel hij op het rechte stuk werd uitgedaagd, merkte hij dat hij onder druk stond om te scoren. Goede test hier, maar denk dat hij zich kan meten.

Wilde gok

12 Spanspunt (Zet nu in:$11.00) lijkt weer op het goede spoor te zijn voor Kris Lees. Hij liep afgelopen woensdag op het Kenso-circuit en ik dacht dat hij zijn race heel goed afsloot op het slechtste terrein toen hij vierde werd voor Comme Bella Fille. Net als hem terug tot 1700m en uit een echt tempo, zal hij aan het einde sterk zijn.

Race 9. (16:15) Over The Line Racing (Bm74) 1400m

* Bovenstaande aanbiedingen zijn mogelijk alleen beschikbaar voor geselecteerde klanten.

Steun me

9 Oakfield Prince (Zet nu in:$ 1,90) ziet er goed uit op het programma. Meer dan een maand tussen runs sinds hij over de mijl racete op Eagle Farm, waar hij een perzik kreeg van Maloney en op de turn leek hij de winnaar. Denk maar niet dat hij de mijl uit de lucht zag toen hij tweede werd na Gave Us Up. Terug naar 1400 m, ideale kaart, mijlen terug in de diepte… het is zijn race om te verliezen.

Gevaar

10 Op Een Belofte (Zet nu in:$ 13,00) verdient nog een kans. Ik zou zijn laatste startpoging in Gilgandra vergeven als hij geen dekking had voor de reis en vermoeiend laat was. Ik denk dat hij het geweldig zal vinden om weer steviger op de grond te komen en de grote teek voor hem is om naar 1400m te gaan, waar hij zijn best redt. Een verbeterde vertoning ligt op de loer.

Wilde gok

14 Mookarena (Zet nu in:$ 21,00) is in staat met zijn best. Sterk op snelheid winnaar twee terug in Canberra voordat hij naar het Wagga-carnaval ging op de baan achter Hokahey. Komt tot een solide 74, maar zou ergens in de buurt van de snelheid moeten landen en een knock-out hoop blijken te zijn.

BESTE GOK: Race Negen Nummer 9 Oakfield Prince

VOLGENDE BESTE: Race drie nummer 12 Zippy Power

WILDE GOK: Race Six Nummer 4 Mijn Belladonna

Quaddie-tips (races van zes tot en met negen):

Been één: 3, 4, 5, 7

been twee: 1, 5, 7, 8

been drie: 3, 4, 5, 9, 12

Been vier: 9

$50 Investering = 62,50% van het dividend indien succesvol

Wij raden aan BET365 voor alle Quadrella-gokkers. Schrijf je in op Bet365.com.au via deze link!

Alle kansen zijn onderhevig aan verandering. De vermelde kansen zijn correct op het moment van de laatste update.

*Alleen bestaande klanten. 2e race-weddenschap. Exclusief ZA & WA. T’s & C’s zijn van toepassing. Verantwoord gokken.

[title_words_as_hashtags

Short Link

Leave a Comment

Your email address will not be published.Required fields are marked *


Comments Rules :

You can edit this text from "LightMag Panel" to match the comments rules on your site